Dringende reparaties 7d/7 24u/24 +32 471 21 24 20

Thermospeed

NOODGEVALLEN

Thermospeed is een efficiënte verwarmings- en sanitairbedrijf. Wij zijn specialist op het gebied van verwarming, sanitair en HVAC.

Dankzij onze ervaring en kennis voeren wij alle onze interventie in de kortst mogelijke tijd. Wij werken over heel België.

  • Gecertificeerd Verwarmingsingenieur
  • Gasaggregatie Type G1
  • Cerga aggregatie
  • Ibge certificering

Onze diensten

Thermospeed

Verwarming

Voor verwarmingsproblemen kan je zonder aarzeling beroep maken op de Thermospeed diensten. Onze experts verspreiden zich over heel België. Wij verplaatsen ons ook in het weekend voor alle noodgevallen. Voor minder dringende reparaties vragen wij om een aanvraag in te dienen via ons contactformulier.

Lees meer

LOODGIETERIJ

Of het nu gaat om kleine of grote klussen, het vervangen van kranen of het vervangen van waterleidingen, Thermospeed maakt altijd plaats voor zijn efficiëntie.

Lees meer

Ontstoppen

Verstopte leidingen zijn altijd al een plaag geweest en slechte geuren zijn schadelijk voor het comfort. Leef deze slechte ervaring niet meer en bel onmiddellijk onze experts.

Lees meer

Ventilatie

Onze teams zijn actief over heel België om de herstelling en/of het onderhoud van uw ventilatie-eenheid te verzekeren. Een optimale en continue ventilatie brengt verbetert de luchtkwaliteit in de leefruimte. Ventilatiesystemen vereisen regelmatig onderhoud om superieure prestaties te garanderen.

Lees meer

Airconditioning

Airconditioning is al jaren een van onze specialiteiten. Onze specialisten in noodgevallen repareren, installeren en onderhouden uw apparatuur om de frisheid en het ontspannend welzijn te garanderen. En voor een goede prijs ook nog!

Lees meer

Slotenmakers

Een gebroken sleutel in de deur, een slot zit vast, een verloren sleutel? We grijpen in op alle soorten deuren aan en repareren ze in een paar minuten. Indien nodig kan een nieuw slot worden geplaatst.

Lees meer

Thermospeed

De sleutel tot het probleem

Thermospeed is een bedrijf waarvan het bereik zich uitstrekt tot aan uw zorgen. Onze eerste missie oplossen van de ongemakken waar je elke dag mee te maken kan hebben. Onze jarenlange ervaring stelt ons vandaag in staat om zonder vertraging oplossingen te vinden. We besteden bijzondere aandacht aan de eisen van de klant, ons doel is om elke noodtoestand op een efficiënte manier op te lossen zonder tekortkomingen.

+32 471 21 24 20

Pourquoi nous choisir ?

Expert thermospeed

Thermospeed est une entreprise dont la portée s'étend aussi loin que vos soucis. Notre préoccupation primaire est de régler les désagréments auxquels nous pouvons faire face chaque jour. Nos années d'expérience nous permettent aujourd'hui de trouver des solutions sans tarder. Nous accordons une attention particulière aux exigences des clients, notre objectif est de mettre fin à l'urgence, de manière efficace, et d'effectuer un travail qui ne souffre pas de manquements.

Contact

Dringende interventies

Contacteer ons of vraag een gratis offerte aan.

+32 471 21 24 20

4,20

2506 ErvaringenDringende reparaties 7d/7 24u/24 +32 471 21 24 20

Contacteer ons